1. Управление на имоти

Притежавате имот, но нямате възможност да се грижите за него? Намирането на идеалния наемател Ви отнема свободното време, което не Ви достига? В такъв случай Вие се нуждаете точно от нашата услуга!

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА – ПРЕДИ И ПО ВРЕМЕ НА ОТДАВАНЕТО ПОД НАЕМ

Техническия екип на „РЕХАУС” ООД гарантира, че Вашето жилище или офис ще бъде подготвено за отдаване под наем и, че наемателите Ви ще се чувстват комфортно и спокойно. Нашите техници са винаги на разположение за дребни ремонти на имота и инвентара в него.

ПЛАЩАНЕ НА СМЕТКИ – ОСТАВЕТЕ ГЛАВОБОЛИЯТА НА НАС

„РЕХАУС” ООД се грижи сметките за ток, вода и всички останали комунални услуги на Вашия имот да бъдат платени навреме, спестявайки Ви много неприятности. Когато имотът Ви е отдаден под наем, ние плащаме тези сметки от името на наемателите, за тяхно удобство. По този начин придаваме допълнителна стойност на Вашия имот и ви гарантираме, че няма да има неприятни последици от некоректни наематели.

ПОЧИСТВАНЕ – БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО

Преди да отдадете имота си под наем, той се нуждае от почистване, за да има представителен вид пред потенциалните наематели. Когато имота е под наем, Вашите наематели също се нуждаят от тази услуга. „„РЕХАУС” ООД осигурява надежден персонал за еднократно и периодично почистване. Услугата по почистването се таксува на почасов принцип и цената е 5 евро/час.

ЮРИДИЧЕСКА КОНСУЛТАЦИЯ – ЗАЩИТА НА ВАШИЯ ИНТЕРЕС

„РЕХАУС” ООД договаря най-добрата цена и условия за Вашия имот. Ние изготвяме и преглеждаме договора за наем за да сме сигурни, че интересът Ви е защитен по най-добрия начин, съгласно българското законодателство.

РЕКЛАМА НА ИМОТА – НАМИРАНЕ НА ПОДХОДЯЩ НАЕМАТЕЛ

Ние рекламираме Вашия имот на пазара чрез нашата партньорска мрежа, бизнес контакти, множество портали за имоти в който рекламираме и разбира се чрез сайта на „РЕХАУС” ООД. Рекламирането на имота от „РЕХАУС” ООД не се таксува. Нашата цел е да отдадем вашия имот възможно най-бързо, на най-подходящия наемател. Таксата на  „РЕХАУС” ООД  при намиране на наемател и сключен договор за наем за минимум една година е половин месечен наем. При напускането на наемател преди изтичането на едногодишия договор „РЕХАУС” ООД се задължава да намери друг наемател, за което не се заплаща.

ПРЕДАВАНЕ НА ИМОТА НА НАЕМАТЕЛЯ

„РЕХАУС” ООД Ви представлява при предаването на Вашия имот на наемателя с изготвен инвентарен списък, гарантиращ вашия имот и имуществото в него. През периода на действие на договора за наем, служител на „РЕХАУС” ООД прави периодични инспекции в имота с цел следенето за опазването на неговата цялост и приличен вид, като се отчита обичайното изхабяване.

ПРИЕМАНЕ НА ИМОТА ОТ НАЕМАТЕЛЯ

След края на договора за наем „РЕХАУС” ООД  инспектира вашия имот, за да се убеди, че няма щети, след което връщаме депозита и прибираме ключовете от наемателя.

НАШАТА ТАКСА

Когато вашия имот  е отдаден под наем таксата за управление е 10 % от месечния наем, но не по-малко от 15 евро. При повече от един имот таксата е по договаряне. За периода през който вашия имот е без наемател, не се дължи таксата за неговото управление.